Hej, bli medlem i Afrosvenskarna idag!

Ta ställning. Gå med i den största organisationen i Sverige som samlar afrosvenskar och kämpar för lika möjligheter och rättigheter.

Som medlem kan du tillsammans med likasinnade påverka samhället i riktning mot mer jämlikhet och en bättre livssituation för den afrosvenska befolkningen. Du får också tillgång till ett nätverk med både afrosvenskar och andra svenskar som delar vårt intresse för afrosvenska frågor. Sist men inte minst ger ett medlemskap också en större gemenskap med andra afrosvenskar.

Vilket medlemskap passar dig?

TILLSAMMANS ÄR VI STARKARE – BLI MEDLEM IDAG!

SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM I AFROSVENSKARNAS RIKSFÖRBUND

Fyll i anmälningsformuläret nedan och betala in medlemsavgiften till förbundet. Individuellt medlemskap kostar 100 kr/år och familjemedlemskap kostar 200 kr/år.

swish_logo_primary_RGB

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan Swisha din betalning till nummer 1233783792. Skriv med för- och efternamn, födelseår samt e-post i ditt Swish-meddelande. Observera att det är obligatoriskt att fylla i anmälningsformuläret nedan, även när betalning sker med Swish.

Det går också bra att betala medlemsavgiften till vårt plusgirokonto 363916-8.

Afrosvenskarnas riksförbund finns idag i Boden, Jönköping, Kristianstad, Malmö och Stockholm (val av lokalavdelning är obligatoriskt vid ansökan om medlemskap).

 • Individuellt medlemskap – 100 kr/år
 • Familjemedlemskap – 200 kr/år
  I familjemedlemskap ingår max 2 vuxna samt hemmavarande barn upp till och med 17 år. Vid anmälan för familjemedlemskap måste samtliga familjemedlemmars namn och födelseår skrivas in.
 • Föreningsmedlemskap – föreningar kan bli medlemmar i våra lokalavdelningar. Vid intresse, kontakta den lokalavdelning ni önskar bli medlem i (kontaktuppgifter finns efter anmälningsformuläret)

Ditt namn (obligatoriskt)

Familjemedlemskap

Din epost (obligatoriskt)

Telefon/mobil (obligatoriskt)

Ditt födelseår (obligatoriskt)

Din Adress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Postort (obligatoriskt)

Lokalavdelning (obligatoriskt)

Kön

Kontakta våra lokalavdelningar:

Afrosvenskarna i Stockholmstockholm@afrosvenskarna.se
Afrosvenskarna i Jönköpingjonkoping@afrosvenskarna.se
Afrosvenskarna i Kristianstadkristianstad@afrosvenskarna.se
Afrosvenskarna i Malmömalmo@afrosvenskarna.se

I medlemskapet ingår även tillgång till Afrosvenskarnas riksförbunds olika resurser såsom utbildningsmaterial till studiecirklar och tillgång till verksamhetslokaler. Afrosvenska organisationer kan också bli medlemmar och får då stöd från riksförbundet (se informationen om föreningsmedlemskap).
Finns inte Afrosvenskarnas riksförbund på din ort. Samla ihop några likasinnade så ger förbundet er det stöd ni behöver för att bilda en lokalavdelning.

TRE BRA ANLEDNINGAR VARFÖR SKA DU BLI MEDLEM…

(Om våra medlemmar får bestämma)
 • Älskar Afrosvenskarna. Lär mig så mycket tillsammans med så mycket bra folk. Jag känner att jag växer varje dag. Kom igen, kom ut ur "Afrogarderoben" och anslut dig till oss. Vi är alla olika, med olika bakgrunder men vi är här i Sverige alla personer med afrikansk bakgrund. Tillsammans når vi helt enkelt längre...

  Tataina Mbuma
  Tataina Mbuma
 • Det bästa med Afrosvenskarnas riksförbund är att förbundet samlar människor med bakgrund från hela Afrika och även de som har bakgrund i diasporan utanför Afrika. Jag ser med egna ögon vilken kraft det ger oss när vi enas. Jag vill uppmana alla afrosvenskar och andra som stödjer vår sak att bli medlemmar

  Ahmed Hussein
 • Afrosvenskarnas Riksförbund ger oss som afrosvenskar större möjligheter att kollektivt kunna påverka det svenska samhället, politiskt likväl som socialt. Därför tycker jag att du ska bli medlem. Tillsammans kan vi bidra till en bättre tillvaro för framtida afrosvenska generationer.

  Christian Hofverberg
  Christian Hofverberg

…OCH OM VI FÅR BESTÄMMA!

ORGANISERING ÄR MAKT

Tillsammans kan vi mer effektivt bidra till ett Sverige fritt från afrofobi.

ORGANISERING ÄR MAKT

Historien skrivs av dem som engagerar sig och engagemang är så mycket mer än att bara “lajka” på mobiltelefonen.

VIDGA DITT NÄTVERK

Få ett nätverk av människor av alla åldrar och bakgrund som som delar ditt intresse för frågor kopplat till Afrika och brinner för idén om rättvisa åt afrosvenskar.

Det innebär ett medlemskap i Afrosvenskarna

Har du frågor som rör medlemskapet i Afrosvenskarna? Vi har samlat svaren på de flesta frågor som brukar dyka upp. Om inte, fråga oss direkt så svarar vi direkt.

I vilken avdelning ska jag bli medlem?

Du väljer den avdelningen där du planerar att vara aktiv. Finns det ingen avdelning av Afrosvenskarnas riksförbund där du bor kan du välja någon av de andra. Eller varför inte samla ihop en grupp likasinnade och starta en avdelning.

Vad kostar det att bli medlem?

Individuellt medlemskap kostar 100 kr/år.

Familjemedlemskap kostar 200 kr/år.
I familjemedlemskap ingår max 2 vuxna samt hemmavarande barn upp till och med 17 år. Vid anmälan för familjemedlemskap måste samtliga familjemedlemmars namn och födelseår skrivas in i anmälningsformuläret ovan.

Föreningsmedlemskap – föreningar kan bli medlemmar i våra lokalavdelningar. Vid intresse, kontakta den lokalavdelning ni önskar bli medlem i (se kontaktuppgifter längre upp på sidan).

Har du några frågor om medlemskap? Vi svarar gärna dina frågor.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt