Juridisk rådgivning från advokat Fatima Brobeck Khan

Juridisk rådgivning från advokat Fatima Brobeck Khan

augusti 29, 2016 0 av ASR Webbredaktör

I samarbete med advokaten Fatima Brobeck Khan erbjuder Afrosvenskarnas riksförbund vanligen kostnadsfri juridisk rådgivning till våra medlemmar, men för närvarande ges ingen juridisk rådgivning på grund av att Fatima har tjänstledigt. Vi meddelar förstås när Fatima är tillbaka i arbete och återigen nås på kontaktuppgifterna nedan.

Fatima Brobeck Khan är specialiserad på brottmål och familjerätt och arbetar främst med att företräda brottsoffer som har utsatts för våldsbrott samt med vårdnadstvister. Hon arbetar även med socialrätt och asyl- och migrationsrätt. Till Fatima kan du som medlem i ASR vända dig med frågor eller funderingar kring de områden hon arbetar med. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Fatima tar emot frågor via telefon och e-post och rådgivning erbjuds både på svenska och engelska. Fatima har tystnadsplikt vilket innebär att du som hjälpsökande kan känna dig trygg i att allt du säger stannar hos henne.

Som medlem i Afrosvenskarnas Riksförbund kan du nå Fatima på telefon 072-386 71 40 eller per e-post fatima.brobeck.khan@advokatfritz.com

Fatima brinner för brottsoffers och barns rättigheter. Engagemang, kompetens och ett empatiskt bemötande är ledstjärnor i hennes arbete. Fatima har, genom sin egen bakgrund och arbetserfarenhet, stor kompetens om olika kulturer, religioner och normer.

Fatima Brobeck Khan arbetar som advokat på advokatbyrån Elisabeth Fritz i Stockholm. På byråns hemsida kan du läsa mer om Fatimas arbete.

För allmänna frågor om den juridiska rådgivningen kan du kontakta Afrosvenskarna i Stockholm på 08-643 81 85 alternativt stockholm@afrosvenskarna.se.

 

Advokatbyrån Elisabeth Fritz AB är en av Sveriges främsta advokatbyråer specialiserad på att företräda brottsoffer som har utsatts för våldsbrott, däribland sexualbrott och hedersbrott. Advokatbyrån är den enda byrån i Sverige som valt att endast företräda brottsoffer.